torstai 15. elokuuta 2013

Lapin taikaa

Pari viikkoa Lapissa vierähti uskomattoman nopeasti. Ennen lähtöämme säägurut ennustivat reilun kymmenen asteen lämpotiloja ja sadetta. Iloksemme saimmekin nauttia aurinkoisista hellepäivistä, eikä itikoitakaan juuri näkynyt. Polttiaiset tosin alkoivat ilmaantua loppulomasta meitä ärsyttämään.

Ennen reissua olisi tietenkin pitänyt pyykätä ja pakata ajoissa, mutta tämä äippä käytti kaiken mahdollisen ajan ompeluun. Sainkin yhden satsin valmiiksi juuri ennen lähtöä ja toisen HETI kotiinpaluun jälkeen.(Ihan vielä en voi niistä kuvia laittaa, sillä osa on menossa lahjaksi.) Reissussakin olisi tehnyt mieli ommella, mutta tyydyin selailemaan lehtiä ja piirtelemään muutaman kaavan.

Lapin luonto oli lumoava! Monessakin kohtaa mietin, että "tässäpä oivallinen paikka ompelukuvien ottamiseen". Ensi kerralla sitten mallisto mukaan lomamatkalle :) Ompelukuvia odotellessa muutama otos reissustamme:


Hippu

Emppu

Limppu


P.S. Aloittelevana ompelijana en voinut arvatakaan, että juuri Rovaniemellä sijaitsee tämä paljon puhuttu Ottobren myymälä. Onneksi löysin tiedon sattumalta netistä ennen kuin olisimme iloisesti hurauttaneet onnen ohi. Selvisin puodista pienellä pussukalla nauhoja, pitsejä ja nappeja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti