keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Trying to make it work

Linnelin Make it work -kaava lähti toiselle kierrokselle Metsolan vihreän joustofroteen ja Majapuun raitaresorin kanssa. Paidasta tuli ihan mun värinen ja näköinen. Sain 8-vuotiaan Emppuni kuvaajakseni tällä kertaa :)


Paidasta tuli kiva ja käyttökelpoinen, mutta lähempää tarkastelua se ei juuri kestä. Tarkastellaanpa kuitenkin! Otan vertailukohdaksi ensimmäisen Make it work -paitani, johon kainaloaukot tuli mielestäni liian kireät sekä etukappaleen ja hihan välinen sauma liian lähelle kaulaa olalta. Tein vihreään paitaan muutoksia, jotka näkyvät tässä kaavakuvassa. (En todellakaan osaa, mutta lähdin kokeilemaan.)Nyt taisi kuitenkin tulla liian suuria muutoksia, kun kangas vallan rutistuu kainaloiden kohdalla ja pursuilee olkapäällä. Olisiko tuommoinen puolivälin krouvi ollut passeli, eli sinisen ja vihreän paidan välimuoto?

4 kommenttia:

 1. Samaisen ongelman kanssa painiskelen täällä juuri nyt!!!

  VastaaPoista
 2. Tähän on tulossa vielä jatkoa, kunnes olen tyytyväinen. Ja varsinkin sitten. Jään seuraamaan painiskeluasi :)

  VastaaPoista
 3. Sinusta näyttää olevan kuoriutumassa hyvää vauhtia vaatesuunnittelija. Luovuus yhdistettynä sisukkaaseen yrittämiseen kuorrutettuna innolla sekä muotojen hallinnalla ja värisilmällä tuottaa paitsi luomuksen toteuttajalle myös sivusta seuraaville puhumattakaan persoonallisten yksilöasujen käyttäjille pirskahtelevaa väreilyä sormenpäissä, iholla, silmän verkkokalvolla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti kuulostaa kyllä vahvasti anoppini käsialalta. Olet rakas, mutta kovinkaan objektiivinen et - eikä tarvitsekaan :)

   Poista